Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor" by Gary Chapman " Book PDF Kindle ePub Free

Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor
  • Author : Gary Chapman
  • Release Date : January 03, 2018
  • Genre: Family & Relationships,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1033 KB

Description

Fiecare copil, ca de altfel fiecare adult, îşi exprimă ÅŸi receptează cel mai bine iubirea într‑un limbaj propriu. Oricât de mult ar fi iubiÅ£i de părinÅ£i, copiii nu ÅŸtiu acest lucru de la sine. De aceea este foarte important ca părinÅ£ii să descopere ÅŸi să înveÅ£e principalul limbaj de iubire al copiilor lor.


Prin intermediul unuia dintre cele cinci limbaje de iubire, specific copilului dumneavoastră – timpul acordat, cuvintele de încurajare, darurile, serviciile sau mângâierile fizice –, îi veÅ£i putea transmite în mod eficient ÅŸi necondiÅ£ionat sentimente de respect, afecÅ£iune ÅŸi implicare totală, care vor avea o mare rezonanţă în sufletul său.


Atunci când sunt pregătiţi cum trebuie, părinţii pot folosi aceste limbaje pentru a comunica cu copiii lor, pentru că atunci când copilul simte că este iubit, nu numai ca îi veţi satisface cea mai profundă nevoie emoţională, dar va fi mult mai receptiv la sfaturile şi îndrumările dumneavoastră ca părinţi.


Pentru că toÅ£i ne naÅŸtem, creÅŸtem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înÅŸelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm ÅŸi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinÅ£i sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, ÅŸi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeÅŸte ÅŸi vrea să o protejeze.


O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.


Download Ebook "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor" PDF ePub Kindle